Burger Oaxaca z Manchego, awokado i marynowaną cebulą Habanero
Burger Oaxaca z Manchego, awokado i marynowaną cebulą Habanero może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1029 kalorii, 62g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, złote rodzynki, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karnitas wieprzowe i ser Oaxaca-kanapka z pikantną fasolą i marynowaną czerwoną cebulą, Masowana Sałatka z jarmużu z awokado i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Smażone awokado z chrupiącym kurczakiem, marynowaną cebulą i tortillami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz 1/2 szklanki wody, sok z limonki, ocet, cukier, sól i habanero chile w średnim rondlu. Gotuj mieszaninę octu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
1 Truskawka Bez łuski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć rondel z ognia i ostudzić przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Wlać ciepłą mieszaninę octu na cebuli i wrzucić do herbu. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 48 godzin, mieszając mieszaninę kilka razy.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować, o 30 sekund. Wymieszać w bulionie z kurczaka, puree z pomidorów, chipotle, melasa, miód, syrop klonowy, ancho chile w proszku, New Mexico chile w proszku, cynamon, ziele angielskie, chile de arbol i mielone goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Goździki Mielone
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Olej Pieprzowy
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
3/4 łyżeczki Melasy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Posypać solą i pieprzem. Doprowadzić kret na wolnym ogniu i gotować, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Dodać migdały, frytki, mango i rodzynki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż Mango będą miękkie i mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, około 30 minut. Ostrożnie przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować na gładką masę. Powrót mieszaninę do rondla na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać czekoladę i gotować, aż zredukowana do konsystencji sosu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Na hamburgery: rozgrzej grill do wysokiej na bezpośrednie ciepło. Podziel mielone mięso na 4 równe porcje, po 6 uncji każda. Formować każdą porcję w 3/4-calowy burger. Zrób głębokie wrażenie na środku każdego burgera, używając kciuka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Szczotka hamburgery po obu stronach z olejem i posypać solą i pieprzem. Grill hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średniej doneness, o 8 protokół. Około minuty przed wyjęciem hamburgery ze skrzeli, top z Manchego i przykryć grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Manchego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Przenieść hamburgery na bułki i góry z dużym dollop sosu mole, kilka plastrów awokado i niektóre z marynowanej cebuli habanero.