Burger-Bean Spaghetti Pie
Burger-Bean Spaghetti Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz masło, spaghetti, pikantne fasolki chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Spaghetti, Veggie Bean Burger, oraz Bean' n ' Burger Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować spaghetti do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9 1/2-calowy patelnia z głębokim naczyniem z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Jajko ubić w dużej misce.
Dodać masło, parmezan i chili w proszku; dobrze wymieszać.
Dodać ugotowane spaghetti; wrzucić do płaszcza. Łyżka mieszaniny równomiernie do rozpylonej patelni pie, popychając mieszaninę lekko po bokach patelni, aby utworzyć skorupę.
W dużym rondlu gotuj mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Dodać fasolkę chili i pomidory; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając.
Dodać ostrą paprykę i 1/2 szklanki sera Cheddar; dobrze wymieszać. Łyżka równomiernie do patelni z ciasta wyłożonego spaghetti. Top z pozostałych 1/2 szklanki sera Cheddar.
Piec w 177°. przez 20 do 25 minut lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest jasny złoty brąz.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Pokroić w kliny, aby służyć.