Buraki Szkliwione Pomarańczowo

Buraki Szkliwione Pomarańczowo
Buraki szkliwione pomarańczowo mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 25 minut. Mieszanka miodu, soku pomarańczowego, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Buraki Szkliwione Pomarańczowo, Buraki szkliwione waniliowo-pomarańczowe, oraz Pomarańczowy miód-szkliwione dyni i buraki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem skrobi kukurydzianej i wody w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 11 do 12 godzin lub aż buraki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z burakami. Gotować na otwartym ogniu ustawienie 5 do 10 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn