Buraki surowe z winegretem pomarańczowo-kolendrowym

Buraki surowe z winegretem pomarańczowo-kolendrowym
Surowe buraki z winegretem pomarańczowo-kolendrowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, nasiona kolendry, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Buraki z winegretem pomarańczowym, Przepis Na Buraki Z Winegretem Pomarańczowym, oraz Paprikan i kolendra przetarte steki z salsą pomarańczowo-Kolendrową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok. Buraki obieramy. Używając mandoliny, cienko pokroić w rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2
Przenieść do łaźni z wodą lodową; przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn