Buraki Pomarańczowe Szkliwione
Szkliwione buraki pomarańczowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 204 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz buraki, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Buraki Szkliwione Pomarańczowo, Buraki Szkliwione Pomarańczowo, oraz Buraki szkliwione waniliowo-pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody i soku pomarańczowego do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać paski z buraków i gotować 20 minut lub do miękkości.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać brązowy cukier, sól i gałkę muszkatołową, mieszając do wymieszania.
Wlać mieszaninę na paski buraczane. Przygotowanie: 25 min., Gotowanie: 35 min.