Buraki Niemieckie

Buraki Niemieckie
Niemieckie buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka buraków, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Proszę Spróbować Tych Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć wszystkie oprócz 1 cala buraków. Buraki umyć; pozostawić w całości z przyczepionymi końcami korzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Podgrzać 8 do 9 szklanek wody, 1 łyżka białego octu (w celu zachowania koloru) i sól (w razie potrzeby) do gotowania w 4-quart holenderski piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać buraki. Przykryć i gotować 40 do 50 minut lub do miękkości; odcedzić. Buraki ostudzić, obrać i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Wymieszaj skrobię kukurydzianą, cukier, sól i pieprz w 3-ćwiartkowym rondlu. Stopniowo mieszać w wodzie i occie. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Buraki wymieszać, gotować do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn