Buraki i fasolka szparagowa z pomidorem i cebulą
Buraki i fasolka szparagowa z pomidorem i cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony pieprz, ocet jabłkowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cytrusowa marynowana czerwona cebula i Złote buraki Sałatka z zieloną fasolką, Buraczki z boczkiem i cebulą, oraz Burritos z czarnej fasoli i buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż rumiane, o 10 protokół. Gotować i mieszać fasolkę szparagową z cebulą, aż lekko brązowy.
Dodaj buraki, pomidory i czosnek. Kontynuuj gotowanie, aż warzywa buraczane zwiędną.
Posypać warzywa płatkami tymianku i czerwonej papryki. Wymieszać z wodą, octem, solą i pieprzem.