Burak Ricotta Gnocchi

Burak Ricotta Gnocchi
Buraki Ricotta Gnocchi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól i pieprz, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z liści buraka i ricotty, Ciasto Warstwowe Z Żółtym Burakiem I Serem Ricotta, oraz Moje Buraczki I Ricotta Mini Millefeuilles Z Pomarańczowym Sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Szoruj buraki, przycinaj wierzchołki i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skropić 2 łyżeczki oliwy z oliwek i posypać szałwią, solą i pieprzem. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec w piekarniku przez 40 minut, lub aż buraki będą miękkie i nóż wkłada łatwo. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut. Użyj ręcznika papierowego lub rąk, zdejmij zewnętrzną skórę i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać buraki do robota kuchennego i proces aż smooth.In do średniej miski dodaj 1 1/2 szklanki puree buraczanego, ser ricotta, ser manchego, jajko, sól i 2 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mix będzie łączyć.
5
Dodaj więcej mąki, aż ciasto będzie miękkie i tylko lekko lepkie. Pozostawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Podzielić na 8 kawałków i lekko odkurzyć cięte krawędzie mąką, aby zapobiec przywieraniu.Przygotuj obficie mąką obramowaną blachę do pieczenia dla uformowanego gnocchi. Odstawić. Mąka dużą deskę obficie i za pomocą rąk zrobić długą linę szerokość palca z pierwszym kawałkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Pokroić na kawałki 1 cala i lekko wrzucić mąką do pokrycia krawędzi cięcia. Użyj widelca lub deski gnocchi, aby uformować gnocchi, umieszczając kawałek ciasta na zębach widelca i za pomocą kciuka delikatnie przeciągnij go w dół widelca. Powinien się trochę zwijać, gdy spadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Dodaj do przygotowanej blachy do pieczenia i powtórz z pozostałym ciastem. Uwaga: nie stosuj gnocchi, bo będą trzymać się siebie. Może to wymagać 2 obramowane blachy do pieczenia.Zdobądź duży garnek z wrzącą wodą i solą. W dużej patelni saute, dodać 3 łyżki masła i szałwii i włączyć do średnio-na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj 1/3 gnocchi do wrzącej wody (lub mniej w zależności od wielkości garnka)i pozwolić im gotować, aż unosić. Użyj pająka lub szczeliny łyżka do usunięcia gnocchi z górnej części wody i dodać do masła / szałwii saute patelni. Powtórz z pozostałymi gnocchi. Wrzucić lekko do obtoczenia z masłem i podawać na rozgrzanym półmisku z większą ilością sera machego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn