Burak balsamiczny z Roquefortem

Burak balsamiczny z Roquefortem
Jeśli masz o 15 minut do spędzenia w kuchni, burak balsamiczny z Roquefortem może być wybitnym bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 160 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz małe buraki, oliwę z oliwek, roquefort i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczony Burak Balsamiczny, Burak balsamiczny i szalotka, oraz Kotlety Jagnięce Miodowo-Balsamiczne Z Liściem Buraka I Ricottą.

Instrukcje

1
Buraki podzielić na pół lub ćwiartki, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
2
Rozgrzać oliwę w dużej patelni nieprzywierającej, dodać buraki i smażyć przez 2-3 min, rzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać ocet balsamiczny, doprawić i gotować 1-2 min dłużej, aż zredukowane aż do syropu glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Przełożyć do miski do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Można to zrobić do 1 dnia wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wyjąć z lodówki 30 min przed podaniem, pokruszyć na Roquefort i posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Ser RoquefortSer Roquefort
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn