Buraczano-Chrzanowy Przysmak
Burakowo-chrzanowy smak może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, Roladki Z Koperkiem Chrzanowym, oraz SOS Buraczany Chrzanowy.
Instrukcje
Szorować buraki, pozostawiając korzeń i 1 cal łodygi nienaruszone.
Buraki umieścić w nie-aluminiowej garnku z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 35 do 40 minut lub do miękkości.
Zalać buraki zimną wodą; odcedzić i ostudzić.
Odciąć łodygi i korzenie buraka; zetrzeć Skórki. Buraki zmielić w dużej misce do mieszania, używając grubego ostrza młynka do żywności.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Łyżka rozkoszować w sterylizowanych słoikach. Pokrywa z metalowymi pokrywkami i ciasnymi taśmami ŚRUBOWYMI. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Podawać z mięsem lub sałatkami.