Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,11 zł za porcję spada w budżecie, wolno gotujący Bulgur śródziemnomorski i soczewica może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonego kminku, pomidory, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Vegetarian Slow Cooker Soczewica, oraz Soczewica Grillowa 3-Składnikowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów, oliwek i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin lub aż soczewica są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
3
Wymieszaj pomidory i oliwki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 15 minut dłużej. Top z serem.