Bulgur Z Cukinią I Groszkiem
Bulgur z cukinią i groszkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulgur, kolendra, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bulgur z groszkiem i marchewką, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Cukinia-Bakłażan Bulgur.
Instrukcje
Połącz bulgur, wodę i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce; odstawić 20 minut lub do wchłonięcia wody.
Dodać cukinię, 1/4 łyżeczki soli, groch i pozostałe składniki do bulgur; dobrze wymieszać.