Bulgur Z Cukinią I Groszkiem

Bulgur Z Cukinią I Groszkiem
Bulgur z cukinią i groszkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulgur, kolendra, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bulgur z groszkiem i marchewką, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Cukinia-Bakłażan Bulgur.

Instrukcje

1
Połącz bulgur, wodę i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce; odstawić 20 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Dodać cukinię, 1/4 łyżeczki soli, groch i pozostałe składniki do bulgur; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
BulgurBulgur
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn