Bulgur Z Cukinią I Groszkiem

Bulgur Z Cukinią I Groszkiem
Bulgur z cukinią i groszkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulgur, kolendra, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bulgur z groszkiem i marchewką, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Cukinia-Bakłażan Bulgur.

Instrukcje

1
Połącz bulgur, wodę i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce; odstawić 20 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać cukinię, 1/4 łyżeczki soli, groch i pozostałe składniki do bulgur; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
BulgurBulgur
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn