Bulgur z brzoskwiniami i miętą

Bulgur z brzoskwiniami i miętą
Bulgur z brzoskwiniami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Sałatka Z Bulguru Z Soczewicy Z Fetanem I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody i bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Drenaż.
4
W dużej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj bulgur, brzoskwinie, orzechy i miętę; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
BulgurBulgur
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1
Kasza w stylu z kukurydzianą bazylią: doprowadzić 2 1/4 szklanki wody i 1 szklanka niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać 2 uncje rozdrobnionego bardzo ostrego sera cheddar i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser CheddarOstry Ser Cheddar
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Połącz 1 szklankę świeżych ziaren kukurydzy, 1/4 szklanki drobno posiekanej świeżej bazylii, 1 łyżkę mielonej szalotki, 1 łyżkę octu winnego białego i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
BulgurBulgur
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Porcje 4 (porcja: 2/3 szklanki bulgur i 1/4 szklanki kukurydzy relish) kalorie 209; tłuszcz 5g (sat 2G); sód 324MG
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Tabbouleh-Style: doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i 3/4 szklanki niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Drenaż.
7
Połącz bulgur, 3/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 3/4 szklanki posiekanego pomidora, 3/4 szklanki posiekanego obranego ogórka, 2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka mielonego kminku, 1/2 łyżeczki soli i 2 cienko pokrojoną zieloną cebulę w dużej misce; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Kminek MielonyKminek Mielony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
BulgurBulgur
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 92; tłuszcz 7g (sat 4g); sód 207MG
1
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek, 3/4 szklanki posiekanej cebuli i 1/3 szklanki posiekanego selera; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać 2 szklanki wody i 1 szklankę kaszy bulgur; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; pokryć sprayem do gotowania. Ćwiartka 1 cukinia. Grill cukinia 5 minut; kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połącz bulgur, cukinię, 1/4 szklanki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 116; tłuszcz 8g (sat 4g); sód 210MG
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn