Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i jicama i arbuz Sałatka

Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i jicama i arbuz Sałatka
Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 37g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ancho chili w proszku, jicama, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 82 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, Buffalo Style Chicken Breasts w / Bleu Cheese Sauce, oraz Łatwa Grillowana Sałatka z kurczaka Buffalo z kremowym sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej; upewnij się, że grill jest gotowy do gotowania na pośrednim ogniu. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Ubij 2 łyżki proszku ancho i podgrzewaj przez 10 sekund. Wymieszać z ostrym sosem i miodem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ostry SosOstry Sos
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wyjmij około 1/4 szklanki do dekoracji i utrzymuj obie porcje w cieple.
6
Doprawić każdą stronę piersi kurczaka po 1 łyżeczce proszku ancho, kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
KminekKminek
7
Mżawka olej rzepakowy po obu stronach. Grilluj skórę na średnim ogniu, odsłoniętą, aż skóra będzie ładnie zwęglona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Odwróć kurczaka, przesuwając go do pośredniego ciepła i szczotkować dobrą ilością gorącego sosu glazury. Przykryć i gotować, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
9
W średniej misce wymieszać śmietanę i creme fraiche. Natkę pietruszki i ser pleśniowy wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Gdy kurczak jest gotowy, zdjąć z grilla i łyżką sosu z sera pleśniowego na każdym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Sos SerowySos Serowy
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Skropić 1/4 szklanki zastrzeżone glazury nad i udekorować całych liści pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GlazuraGlazura
11
Podawać z Jicamą i arbuzową sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
JicamaJicama
12
W dużej misce ubijamy soki, miód, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodaj jicama, arbuz i mięta i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
JicamaJicama
MiętaMięta

Składniki

8(może być lub przeglądać)sos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokruszony ser pleśniowy (polecany: Cabrales)pokruszony ser pleśniowy (polecany: Cabrales)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowyOlej rzepakowy4Piersi z kurczaka po francuskuPiersi z kurczaka po francusku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicreme fraichecreme fraiche2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2(zima)mielony kminek (8 łyżeczek)mielony kminek (8 łyżeczek)11 funt cukinii,Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostry sos (polecane: Frank ' s)ostry sos (polecane: Frank ' s)1jicama, pokrojona na kawałki zapałekjicama, pokrojona na kawałki zapałek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z limonki, plus 1 łyżeczka skórkiświeży sok z limonki, plus 1 łyżeczka skórki796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiz grubsza rozdarte świeże liście miętyz grubsza rozdarte świeże liście mięty1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok pomarańczowy, plus 1 łyżeczka skórkiświeży sok pomarańczowy, plus 1 łyżeczka skórki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana natka pietruszki, plus kilka całych liści do dekoracjiposiekana natka pietruszki, plus kilka całych liści do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1stickmasło niesolonemasło niesolone9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiarbuz w 2-calowych kawałkacharbuz w 2-calowych kawałkach
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn