Buffalo CORN Dogs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Buffalo Corn Dogs spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 52 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz masło, dymny sos barbecue, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Buffalo Chicken Dogs, Hot Dogi W Stylu Buffalo, oraz Święto Pracy: Hot dogi, Buffalo Popcorn i piłka nożna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W małej misce, połączyć jajka, maślanka i jalapeo. Używając drewnianej łyżki, mieszamy mieszaninę jajek i stopionego masła do suchych składników, mieszając tylko do całkowitego połączenia.
Na krótkim końcu długiego arkusza papieru woskowego uformuj 1/3 szklanki mieszanki mączki kukurydzianej w prostokąt o wymiarach 4 na 6 cali. Ustaw Hot Doga buffalo na środku mieszanki mączki kukurydzianej i podnieś papier woskowy do góry i nad hot dogiem, aby zamknąć go w mączce kukurydzianej. Pociągnij papier woskowy wokół hot doga i naciśnij, aby całkowicie pokryć mięso mączką kukurydzianą, walcując aż do równomiernego pokrycia.
Wyjmij papier woskowy i ustaw corn doga na dużym talerzu. Powtórz z pozostałą mieszaniną mąki kukurydzianej i bawolymi hot-dogami.
W rondlu rozgrzać 2 cale oleju, aż się połysk. Smażyć corn dogs 1 na raz na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż złoty, około 3 minut na stronę.
Podawać na gorąco z sosem barbecue.