Buffalo Chicken Mac and Cheese
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Buffalo Chicken Mac and Cheese spróbować. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 40g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser cheddar, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. makaron gotować i odsączyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, przy minimalnym czasie gotowania.
Tymczasem, w rondlu 3-quart, roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką i musztardą trzepaczką; gotować i mieszać, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotuj 1 minutę, aż mieszanina będzie gorąca i bąbelkowa.
Dodać ser Cheddar; mieszać, aż ser się rozpuści i sos będzie gładki. Doprawić solą.
Ugotowany makaron delikatnie wymieszać z sosem serowym. Wymieszać z kurczakiem. Łyżka do ungreased 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Na makaron posypać selerem naciowym i serem pleśniowym.
Mżawka z sosem Buffalo wing.
Piec odkryte 5 do 10 minut lub do bąbelków i topi się niebieski ser.