Budyń Z Wątróbki Wieprzowej
Budyń z wątróbki wieprzowej wymaga z grubsza 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, masło, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Pasztet z wieprzowiny i wątroby, Pasztet Z Duńskiej Wątróbki Wieprzowej, oraz Pulpety z wątróbki drobiowej i wieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Włożyć wątróbkę, mieloną wieprzowinę, sól, pieprz, ziele angielskie i cebulę do robota kuchennego lub maszynki do mielenia mięsa i pozostawić do uruchomienia, aż mieszanina będzie jeszcze lekko zgrubna.
Aby zrobić sos: roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka.
Dodaj mleko, mieszając, aż będzie gładkie.
Wymieszać sos, jajko i mięso i wymieszać. Włożyć do formy z dwoma liśćmi laurowymi na wierzchu formy i piec przez godzinę do półtorej godziny.