Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel

Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel
Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, skrobia ziemniaczana, guma ksantanowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel, Muffinki jabłkowe z cynamonową polewą Streusel, oraz Babeczki Cynamonowe Z Rodzynkami Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby przygotować streusel, połącz pierwsze 5 składników w małej misce widelcem, aż mieszanina będzie przypominać mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Aby przygotować muffinki, umieść 18 papierowych wkładek do muffinek. Włożyć wkładki w sprayu do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Zważyć lub lekko łyżka brązowy mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, i mąka tapioka do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Mąkę z brązowego ryżu, skrobię ziemniaczaną, mąkę z tapioki, cukier granulowany i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać rodzynki i orzechy włoskie; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średniej misce połączyć olej, wanilię i jajka, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mlekiem sojowym; dodać do mieszanki mąki ryżowej, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasta równomiernie do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
SoymilkSoymilk
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać ciasto równomiernie polewą streusel.
8
Piec w 400 przez 20 minut lub aż babeczki są lekko rumiane i wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać na ciepło.

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(zima)brązowa mąka ryżowa (np. Czerwony Młyn Boba)brązowa mąka ryżowa (np. Czerwony Młyn Boba)94Orzechy dowolne (posiekane)brązowa mąka ryżowa (około 3/4 szklanki; np. Czerwony Młyn Boba)brązowa mąka ryżowa (około 3/4 szklanki; np. Czerwony Młyn Boba)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2(zima)olej rzepakowy lub masłoolej rzepakowy lub masło2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany jasnobrązowy cukierpakowany jasnobrązowy cukier1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4,1 uncji skrobi ziemniaczanej (o4,1 uncji skrobi ziemniaczanej (o1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko sojowe zwykłemleko sojowe zwykłe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2,1 uncji mąki z tapioki (o2,1 uncji mąki z tapioki (o11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane prażone orzechy włoskieposiekane prażone orzechy włoskie2(może być lub przeglądać)guma ksantanowaguma ksantanowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn