Budyń z tapioki z delikatnym kokosem
Budyń z tapioki z delikatnym kokosem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 3G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, krem kokosowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Pudding Z Tapioki Kokosowej, Pudding Z Tapioki Kokosowej, oraz Pudding Z Tapioki Kokosowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku; dodać perły tapioka i gotować, aż półprzezroczyste, 25 do 30 protokół. Wymieszać cukier i kokos do tapioki i powrócić mieszaninę do wrzenia; usunąć natychmiast z ognia. Podzielić na 4 małe miseczki.
Wymieszać krem kokosowy i sól razem w małym rondlu na średnim ogniu; gotować do ciepłego, ale nie gotować, 5 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia. Łyżka 1 do 2 łyżek mieszanki na każdej porcji budyniu z tapioki.