Budyń Z Kremem Kokosowym
Potrzebujesz deser bezglutenowy i wegetariański? Budyń z kremem kokosowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sól, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń kokosowy S. H. Fernando Jr., Budyń Budyniowy, oraz Budyń Z Chleba Budyniowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka, cukier i sól, aż się połączą. W dużym rondlu podgrzej mleko do wrzenia. Stopniowo ubijaj do mieszanki jajecznej. Dodaj ekstrakty.
Wlać do dziesięciu 8 uncji. kubki z kremem.
Posyp gałką muszkatołową.
Umieść kubki w dwóch 13-calowych. x 9-w. Formy do pieczenia.
Dodaj 1 w. gorącej wody do patelni.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Wyjmij kubki na ruszt; ostudzić przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.