Budyń Z Dyni Na Parze
Budyń z dyni na parze to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielone ziele angielskie, cukier turbinado, dyni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Soczysta Zupa Z Dyni I Dyni Z Małż Gotowanych Na Parze, Stem Ginger & squash budyń na parze, oraz Budyń Z Dyni.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Umieść squash, ściąć boki w dół, na blasze pokrytej sprayem do pieczenia; piec w 400 przez 55 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić. Wyjąć miąższ squasha ze skórek; wyrzucić Skórki. Miąższ zacieru.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Dodać jajka, po 1 na raz; ubić po każdym dodaniu.
Dodać squash i sok; beat aż do połączenia.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i pozostałe składniki połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny squash; beat aż tylko połączone. Łyżka około 1/3 szklanki ciasta do każdego z 12 (6-uncji) ramekins pokryte sprayem do gotowania.
Umieść 6 ramekinów w każdym z 2 (13 x 9 cali) naczyń do pieczenia.
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala. Przykryj Patelnie luźno folią o dużej wytrzymałości pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Podawać z waniliowym Jackiem Sabayonem.