Budyń Kukurydziany Wolno Gotowany

Budyń Kukurydziany Wolno Gotowany
Slow-Cooker Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 294 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, kernel corn, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: powolna kuchenka na serową kukurydzę i paprykę, 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, oraz Slow Cooker Pumpkin Pie Pudding dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 4 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W średniej misce wymieszać wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Okładka; gotować na wysokim ustawieniu ciepła 2 1/2 do 3 godzin lub aż mieszanina jest ustawiona i nóż włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn