Budyń Indyjski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Indyjskiego puddingu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 9. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, melasa, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Indyjski, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodać mleko do patelni; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawać mąkę kukurydzianą, stale mieszając trzepaczką. Gotować 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Cukier połączyć z 4 kolejnymi składnikami (przez żółtka), dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszankę mąki kukurydzianej do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 275 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż budyń ledwo porusza się po dotknięciu patelni. Schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.