Budyń gruszkowy: Budino di Pera
Budyń gruszkowy: Budino di Pera może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis zawiera 6 porcji z 246 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, bułkę tartą, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan gruszkowy (Flan de Pera), Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera), oraz Budino di Ricotta: Budino di Ricotta podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Żółtka ubić z cukrem i cynamonem, następnie ułożyć na starte gruszki i skórkę z cytryny.
Białka ubić na sztywne szczyty i złożyć w mieszaninę owoców. Masłem formę budyniową lub patelnię quiche i posypać bułką tartą. Przełóż mieszaninę owoców na patelnię i wyrównaj szpatułką.
Patelnię umieścić w łaźni wodnej i piec przez 20 minut, podawać chłodne lub zimne.