Budyń Czarny

Budyń Czarny
Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mleko, płatki owsiane ze stali i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Z Czarnego Ryżu, Budyń z Czarnego Lasu, oraz Ciasto Budyniowe Z Czarnym Dnem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 163° i nasmaruj 2 szklane Patelnie. (Jeśli nie masz szklane Patelnie Bochenek, linia metalowe Patelnie bochenek z pergaminem, aby utrzymać kiełbasę krwi od reakcji z metalem i tworząc off-smak.) Wymieszać 1 łyżeczkę soli do krwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
2 doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia i wymieszać z owsa. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut, aż po prostu miękkie, nie mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
3
Wlać krew przez drobne sito do dużej miski, aby usunąć grudki. Wymieszać tłuszcz, cebulę, mleko, pieprz, ziele angielskie i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PieprzPieprz
CebulaCebula
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać płatki owsiane i wymieszać. Podzielić mieszaninę między Patelnie Bochenek, przykryć folią i piec przez 1 godzinę, aż firma. Całkowicie fajne. Zamknąć w plastikowej folii i więdnąć zamrażać do dłuższego użytku lub przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
4 do podania, pokroić kawałek o grubości około 1/2 cala z bochenka. Smażyć na maśle lub oleju, aż krawędzie będą lekko chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Z prawdziwego irlandzkiego jedzenia David Bowers, © 2012 Skyhorse Publishing
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn