Budyń chleb żurawinowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka , skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mleko, śmietana, cukier, jajka, skórka cytrynowa, sól, cynamon i fasola wanilii ubić razem w misce; złożyć w plastry bagietki, rodzynki i żurawinę. Odstawić do namoczenia na 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
żurawina
Skórka Cytrynowa
Bagietka
Cynamon
Rodzynki
Krem
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 12-calowy talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Piekarnik
3
Przenieść mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia ciasto; usunąć i wyrzucić wanilii. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Forma Pie
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjąć folię i piec, aż do budyniu jest ustawiony i lekko rumiane, o 15 więcej minut.