Budyń Chlebowy Żurawinowy
Budyń chleb żurawinowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka , skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko, śmietana, cukier, jajka, skórka cytrynowa, sól, cynamon i fasola wanilii ubić razem w misce; złożyć w plastry bagietki, rodzynki i żurawinę. Odstawić do namoczenia na 40 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 12-calowy talerz do ciasta.
Przenieść mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia ciasto; usunąć i wyrzucić wanilii. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Wyjąć folię i piec, aż do budyniu jest ustawiony i lekko rumiane, o 15 więcej minut.