Budyń chlebowy z sosem waniliowym
Budyń chlebowy z sosem waniliowym to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń chlebowy z sosem waniliowym, oraz Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; wymieszaj z masłem i śmietaną do ubijania. Delikatnie wymieszać z chlebem i rodzynkami.
Wlać do lekko natłuszczonego suflu 2-ćwiartkowego lub głębokiego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 50 do 55 minut, ekranując folią aluminiową po 30 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Odstawić budyń na 10 minut przed podaniem na ciepło z sosem waniliowym.