Budyń chlebowy z sosem Bourbon może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 468 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń chlebowy z sosem Bourbon.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w rondlu 2-quart, mleko i 1/4 szklanki masła na średnim ogniu, aż masło stopi się i mleko jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać cukier granulowany, cynamon, sól i jajka z trzepaczką do dobrze wymieszać. Wymieszać w kostkach chleba i rodzynkach. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Kostki Chleba
Cynamon
Rodzynki
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Wlać do ungreased 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 1 1/2-quart zapiekanka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
4
Umieść zapiekankę w patelni 13x9 cali; wlej wrzącą wodę do patelni do głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż nóż włożony 1 cal od krawędzi naczynia do pieczenia wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Nóż
6
W 1-kwartowym ciężkim rondlu podgrzać wszystkie składniki sosu do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Podajemy sos na ciepłym budyniu chlebowym. Przechowywać w lodówce.