Budyń chlebowy z serem Colby
Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ser cheddar, wodę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Colby-Pepper Jack Cheese Dip, Pieczony kurczak, pieczarki i kanapka z serem Colby, oraz Budyń Chlebowy Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i rodzynki; odstawić 10 minut lub aż rodzynki pulchne.
Odcedzić rodzynki na misce, zastrzegając moczenie płynu.
Połączyć moczenie cieczy, brązowy cukier i cynamon w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut. Wymieszać z masłem.
Ułóż połowę chleba na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Wierzch z połową sera i połową rodzynek. Powtórz warstwy, kończąc rodzynkami.
Na chleb wlać płyn z cukrem. Przykryć folią pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż zestaw.
Umieścić śmietanę w średniej misce i ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów.
Budyń chlebowy w razie potrzeby posypać cukrem pudrem i podawać z bitą śmietaną.