Budyń Chlebowy Z Pączkami
Budyń chlebowy pączek jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 200 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli podniosłeś szkliwione pączki, ekstrakt z wanilii, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Pudding Chlebowy Glazurowany, Ciasto Pączek Chleb Budyń, oraz Budyń Z Pączków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe szklane naczynie do pieczenia.
Rozerwać pączki na kawałki wielkości kęsa.
Połącz kawałki pączka i rodzynki w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W średniej misce użyj miksera elektrycznego, aby wymieszać jajka, odparowane mleko, cukier, ekstrakt waniliowy i ekstrakt migdałowy.
Wymieszać w cynamonie i gałce muszkatołowej.
Wlać mieszaninę mleka na pączki w naczyniu, i lekko nacisnąć, aby pomóc wchłanianie.
Odstawić na 15 minut, lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść naczynie do pieczenia w większym naczyniu do pieczenia i napełnij zewnętrzne naczynie wystarczającą ilością wody, aby przejść około połowy boków. Pod naczyniem chlebowym można również umieścić ściereczkę, aby zapobiec wysuszeniu.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.