Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową
Pomarańczowy Marmolada chleb budyń może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pół na pół, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marmalade & whisky bread & butter pudding, Chlebek Z Marmoladą Kokosowo-Pomarańczową, oraz Nieco Tropikalny Chleb Z Pomarańczową Marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Pokroić skórki z chleba i pokroić w plastry 1/2 cala. W rondlu podgrzej pół na pół, śmietanę, sól i fasolę waniliową na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby upewnić się, że mieszanina nie pali się lub nie przykleja się do dna patelni. Gdy mieszanka śmietany osiągnie szybkie gotowanie na wolnym ogniu (nie pozwól mu się zagotować), wyłącz ogień. Odstawić do zaparzenia 10 do 15 minut. W dużej misce wymieszać jajka i cukier.
Ubijając stale, stopniowo dodawać gorącą mieszaninę śmietany. Przelej do dużej miski, aby wygładzić mieszaninę i usunąć fasolę wanilii.
Na dnie naczynia do pieczenia umieść warstwę kromek chleba.
Wlać połowę kremu na plastry i niech namoczyć 15 protokół. W międzyczasie połóż drugą połowę plasterków na innej patelni.
Pozostałą śmietanę zalać chlebem, aby ją namoczyć.
Marmoladę rozłożyć na namoczonym chlebie w naczyniu do pieczenia, a następnie przykryć pozostałymi namoczonymi kromkami chleba.
Ułóż budyń w gorącej kąpieli wodnej.
Piec, aż tylko ustawić i bardzo jasny złoty kolor na górze, o 30 do 35 protokół. Dusić z cukrem cukierniczym i dusić, aż cukier lekko się karmelizuje.
Podawać na ciepło lub schłodzone.