Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód

Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód
Budyń z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koktajl z soku żurawinowego, Maliny w syropie, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady, Budyń Chlebowo-Wiśniowy Z Białej Czekolady, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaż 2-ćwiartkową zapiekankę ze skróceniem lub sprayem do gotowania. W rondlu 3-litrowym gotować białą czekoladę i mleko na średnim ogniu około 5 minut, często mieszając, aż biała czekolada się rozpuści (nie gotować). Wymieszać w kostkach chleba; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kostki ChlebaKostki Chleba
SkracanieSkracanie
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić jajka. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki budyniu chlebowego, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w mieszaninie Chlebowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do zapiekanki.
4
Piec 45 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku drucianym 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Tymczasem w rondlu 2-quart połączyć wszystkie składniki sosu. Gotować na średnim ogniu około 4 minut, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieścić sitko nad 2-cup miski do serwowania; wlać mieszaninę malin do sitka. Naciśnij mieszaninę z tyłu łyżki przez sitko, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podawać ciepły budyń chlebowy z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn