Budyń Chlebowy Tiramisu

Budyń Chlebowy Tiramisu
Budyń chlebowy Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 1527 kalorii, 32G białka, oraz 106g tłuszczu. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś słodko-gorzką czekoladę, jajka, łyżeczkę ¼ soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 godzin i 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Chlebowy Tiramisu, Budyń Chlebowy Tiramisu, oraz Crockpot Tiramisu Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W27 hrs, 51 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn