Budyń Chlebowy French Quarter
Budyń chlebowy French Quarter jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekany, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj French Quarter 75 Cocktail, Koktajle French Quarter, oraz Rozdrabnianie Sera French Quarter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Pokroić chleb na 1 cal grubości kromki. Ułóż kromki chleba i orzechów pekan na blasze do pieczenia i skrop roztopionym masłem; lekko tostuj.
W dużej misce ubić jajka, śmietanę, mleko, cynamon, gałkę muszkatołową, cukier i wanilię. Pieczywo i orzechy pekan umieścić w lekko natłuszczonym naczyniu 7x11 w zapiekance.
Wlać masę jajeczną na chleb. Upewnij się, że kromki chleba są nasycone płynem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 60 minut, aż uzyska złoty kolor.