Budyń chlebowy Esther Fox
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Esther Fox chleb Pudding spróbować. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 337 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z koperkiem Estery, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Joey 's Grandman Esther' s mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 11-na-7-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
W naczyniu umieścić kostki chleba w jednej warstwie. W dużej misce, połączyć mleko, cukier, jajka, wanilia, gałka muszkatołowa lub Maczuga i sól.
Na chleb wlać mieszaninę mleczną i dot z pozostałym masłem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Piec budyń przez 40 do 45 minut lub do złotego koloru.