Budyń Chlebowy Dyniowy Imbirowy
Pumpkin Ginger Bread budyń jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielone ziele angielskie, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Dyniowo-Imbirowy, Pudding Ryżowy Dyniowy Imbirowy, oraz Ciasto Budyniowe Z Dyni Imbirowej.
Instrukcje
Squash: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Dynię pokroić w ćwiartki i usunąć nasiona.
Posmaruj wnętrzności odrobiną oleju i ułóż je na blasze do pieczenia, skórą do góry. Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż Kabaczek będzie miękki przez całą drogę, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. (Można to zrobić 1 lub 2 dni wcześniej.) Gdy squash jest zimny, wyjąć go ze skóry i puree w robocie kuchennym. Musisz 2 1/2 szklanki puree do squasha do tego przepisu. Jeśli mieszanina jest sucha podczas puree, dodać chochlę mieszaniny budyniu.
Budyń: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce, połączyć śmietanę, jajka, brązowy cukier, przyprawy, i wanilia i dobrze wymieszać. Wymieszać z puree z dyni.
Połączyć chleb, rodzynki i imbir w naczyniu do pieczenia.
Wlać masę budyniową na chleb do pokrycia i odstawić na 15 minut.
Uwaga kucharza: nie możesz używać całego nadzienia.
Dodać więcej nadzienia, jeśli jest miejsce w naczyniu, gdy chleb jest namoczony.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem zostanie ustawiony, około 20 do 25 minut.
To jesień w deserze! Aby podać, łyżkę budyniu do miseczek i posypać pyłem cukru cukierniczego na wierzchu.