Budyń chlebowy cynamonowo-rodzynkowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Ten deser ma 419 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, pekany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Cynamonowo-Rodzynkowy, Cynamon Rodzynki Śniadanie Chleb Budyń, oraz Cynamonowy Rodzynkowy Bajgiel Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; wymieszać z mlekiem, śmietaną, wanilią i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kostki chleba i orzechy pekan, mieszając delikatnie, aż chleb będzie zwilżony. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę