Budyń Chlebowy Brunch
Brunch chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 260 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz zmielony cynamon, maliny, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Brunch, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Jajecznica Chleb Brunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
Na patelni równomiernie rozłożyć chleb.
W średniej misce ubić jajka, 1/3 szklanki cukru granulowanego, cynamon i sól, za pomocą widelca. Wymieszać z mlekiem; zalać chlebem.
Posypać brązowym cukrem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 325ºF.
Piec odkryte 50 do 60 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem odcedzić maliny, rezerwując 1/2 szklanki soku. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj sok i 1 szklankę cukru granulowanego.
Podgrzać do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać maliny i żurawinę; zmniejszyć ogień. Dusić około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina będzie miękka, ale nie pęknie.
Podawać z ciepłym budyniem chlebowym.