Budyń chlebowy babci

Budyń chlebowy babci
Jeśli masz około 1 godzina i 10 minut do spędzenia w kuchni budyń chlebowy babci może być super bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten deser ma 212 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 21 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką skrobię kukurydzianą, żółtka jaj, rozdarte jednodniowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Budyń chlebowy babci, Budyń chlebowy babci z sosem cytrynowym, oraz Budyń imbirowo - maślany mojej babci.

Instrukcje

1
W przypadku budyniu połącz pierwsze pięć składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj chleb i rodzynki; dobrze wymieszaj. Zamień się w natłuszczoną 9-calową. kwadratowa blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350° przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem do sosu połącz żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą na szczycie podwójnego kotła. Stopniowo dodawaj mleko, mieszając, aż będzie gładkie. Gotuj nad wrzącą wodą, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje metalową łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
5
Zdejmij z ognia i dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
6
Podawaj budyń i sos na ciepło lub schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy można łączyć z Maderanem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Możesz spróbować Laurent-Perrier La Cuvee Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn