Budyń Brzoskwiniowy Maślany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu brzoskwiniowego z maślanki. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 482 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka maślanki, sody oczyszczonej, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Maślanka brzoskwiniowa budyń chlebowy z sosem karmelowym, Lody Maślane Brzoskwiniowe, oraz Lody Z Maślanki Brzoskwiniowej.
Instrukcje
Przesiać razem pierwsze 7 składników; przesiać ponownie.
Pokrojone brzoskwinie przetwarzamy w maszynce lub blenderze, aż będą gładkie. (Wydajność powinna wynosić 2 szklanki puree.) Wymieszać z maślanką.
Beat masło i cukier z dużą prędkością z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę brzoskwini i ubijać, aż dobrze się wymieszają.
Warstwa pokrojonych brzoskwiń w natłuszczonej patelni 13 x 9 cali.
Złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny masła.
Na patelni wlać ciasto na pokrojone brzoskwinie.
Umieść patelnię w dużej patelni i dodaj wrzącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub do zestawu. (Budyń nadal będzie wilgotny.)
Podawać na ciepło lub na zimno z lodami.