Budyń Brownie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj Brownie Pudding spróbować. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 780 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, jajka, Likier framboise i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Brownie, Budyń Brownie, oraz Budyń Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj 2-quart (9 przez 12 przez 2-calowy) owalne naczynie do pieczenia. Roztopić 1/2 funta masła i odstawić do ostygnięcia.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek ubijaj jajka i cukier na średniej prędkości przez 5 do 10 minut, aż będą bardzo gęste i jasnożółte. W międzyczasie przesiać proszek kakaowy i mąkę razem i odstawić.
Gdy mieszanina jaj i cukru jest gotowy, zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać nasiona wanilii, framboise, Jeśli za pomocą, i kakao w proszku i mieszaniny mąki.
Mieszaj tylko do momentu połączenia. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, powoli wlać schłodzone masło i ponownie wymieszać tylko do połączenia.
Wlać mieszaninę brownie do przygotowanego naczynia i umieścić go w większej patelni do pieczenia.
Dodaj tyle najgorętszej wody z kranu do patelni, aby dostać się w połowie strony naczynia i piec dokładnie 1 godzinę. Tester ciasta wstawiony 2 cale z boku wyjdzie 3/4 czyste. Centrum wydaje się bardzo niedopieczone; ten deser jest między brownie i budyniu.
Pozostawić do ostygnięcia i podawać z lodami waniliowymi.