Budyń bananowy babci
Budyń bananowy babci może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać banany, mąka, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy babci, Budyń chlebowy babci, oraz Budyń kukurydziany babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj podwójny kocioł.
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, żółtka, mąkę i sól.
Dodać mleko i ponownie wymieszać.
Podgrzewać na piecu, aż krem przykleja się do boków patelni, około 20 minut.
Dodać wanilię po zagęszczeniu mieszanki.
Aby złożyć: umieścić kilka kropli budyniu na dnie naczynia 2-quart i rozprowadzić wokół.
Warstwę Nilla wafle i pokroić 2 banany, dodać 1/2 kremu, powtórzyć warstwę i układać wafle po bokach.
W osobnej misce ubij białka z 1/4 szklanki cukru i śmietany z kamienia nazębnego, aż utworzy sztywne szczyty, rozłóż na budyniu i piecz w rozgrzanym piekarniku 425 stopni F przez 4 minuty, po prostu brązowy na wierzchu.
Podawać na ciepło lub na zimno.