Budyń Chlebowy Tosty Francuskie
Budyń chlebowy tostów francuskich jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 16G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy i syrop klonowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, oraz Budyń Chlebowy Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Ułóż chleb w dwóch warstwach w 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie do pieczenia, krojenie chleba, aby dopasować danie. Odstawić.
W dużej misce, ubić razem jajka, pół na pół, miód, skórka pomarańczowa, wanilia, i sól.
Wlać mieszaninę na chleb i nacisnąć chleb w dół. Pozostawić do namoczenia na 10 minut.
Umieść naczynie do pieczenia w większej patelni do pieczenia i dodać tyle bardzo gorącej wody z kranu do pieczenia patelni się cal się z boku naczynia do pieczenia. Patelnię szczelnie przykryć folią aluminiową, tak aby folia nie dotykała budyniu. Zrób dwa cięcia w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec przez 45 minut, zdjąć folię aluminiową i piec przez kolejne 40-45 minut, aż pudding się rozwinie i krem się ułoży.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Przez małe sitko lekko posmarować cukrem cukierniczym i podawać na gorąco w kwadracikach z syropem klonowym na boku.