Budyń Chlebowy Cynamonowo-Rodzynkowy
Budyń chlebowy cynamonowo-rodzynkowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Ten deser ma 419 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, pekany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Cynamonowo-Rodzynkowy, Cynamon Rodzynki Śniadanie Chleb Budyń, oraz Cynamonowy Rodzynkowy Bajgiel Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; wymieszać z mlekiem, śmietaną, wanilią i masłem.
Dodać kostki chleba i orzechy pekan, mieszając delikatnie, aż chleb będzie zwilżony. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wlać mieszaninę chleba do lekko nasmarowanego 2 1/2-quart sufl dish; przykryć folią aluminiową.
Wlać 1 szklankę wody do 6-ćwiartowej okrągłej powolnej kuchenki; umieść stojak z drutu, aby pasował do kuchenki na dole. Ustaw suflet na stelażu.
Przykryć i gotować na wysokiej 3 godziny lub aż ostry nóż wyjdzie czysty. Lekko ostudzić przed podaniem.
W razie potrzeby podawać na ciepło z bitą śmietaną.
Test Kitchen Secret: aby szybko zrobić 1-calowe kostki chleba, ułóż kromki chleba i pokrój pionowo na trzecie; następnie pokrój w poprzek na trzecie.