Buche de Noel (ciasto wakacyjne bez zbóż, bezglutenowe)

Buche de Noel (ciasto wakacyjne bez zbóż, bezglutenowe)
Buche de Noel (bez zboża, bezglutenowe ciasto wakacyjne) jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 267 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastowane jajka, ciężką śmietanę, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekolada i kokos Bûche De Noël (bezglutenowe), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wytnij pergamin, aby zmieścił się wewnątrz galaretki roll pan.Papier do pergaminu posmarować masłem lub olejem kokosowym, następnie posypać posypką chleba świętojańskiego lub proszku kakaowego, a następnie wyłożyć galaretkę z przygotowanym papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
6 żółtek wymieszać z 4 łyżkami nierafinowanego cukru trzcinowego, solą morską, chlebem świętojańskim lub kakao i ekstraktem z wanilii ze skórką jednej pomarańczy do uzyskania gładkiej, kremowej konsystencji i zgęstnienia.Ubić sześć białek z 1/4 łyżeczki śmietany tarter i pozostałe dwie łyżki nierafinowanego cukru trzcinowego, aż miękkie szczyty tworzą.Złóż ubitą mieszaninę białek do żółtka i mieszaniny kakao.Pout ciasto nad do galaretki roll pan na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec ciasto w temperaturze 375 stopni Fahrenheita przez piętnaście minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do cool.As ciasto ochładza śmietanę z łyżką nierafinowanego cukru trzcinowego i zawartością jednej fasoli wanilii, aż do uzyskania sztywnych szczytów. Rezerwa.Obficie odkurzyć ciasto z dodatkiem kakao lub proszku karob.Po wystygnięciu ciasta delikatnie odwróć go na rozciągniętą folię aluminiową lub ręcznik kuchenny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek KarobowyProszek Karobowy
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozłóż bitą śmietanę na ciasto, następnie delikatnie rozwałkuj ciasto według długości i ułóż je na półmisku. Kakao posypane ciasto pękają, odsłaniając teksturę kory i wygląd; jednak, jeśli okaże się, że pęknięcia nieatrakcyjne można również mróz ciasto z ganache czekolady.Pokrój końce rolki pod kątem, a następnie przymocuj je do boku kłody.Pył z dodatkowym kakao lub chleba świętojańskiego, w razie potrzeby, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Proszek KarobowyProszek Karobowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
KoraKora
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn