Bucatini Z Małż
Bucatini z małż jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól koszerna, bucatini, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), oraz Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Pulse chleb, czosnek i pietruszka w robocie do postaci wilgotne, zielone okruchy.
Bucatini ugotować we wrzącej wodzie zgodnie z instrukcją na etykiecie. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.
W międzyczasie roztopić masło w szerokim garnku na średnim ogniu.
Dodać prosciutto i szalotki i gotować, aż szalotki są miękkie i zaczynają brązowy, o 6 protokół.
Dodać połowę bułki tartej i gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodać wino i zarezerwowaną wodę do gotowania i gotować, odkryte, aż ciecz jest prawie całkowicie zmniejszona, o 2 protokół. Doprawić pieprzem.
Dodaj małże do garnka, przykryć i gotować, potrząsając garnkiem od czasu do czasu, aż małże się otworzą, około 6 minut (odrzuć wszelkie, które nie otwierają się).
Dodać makaron i ciepła przez, podrzucając do herbu. Dzielimy na miski i top z pozostałą bułką tartą.