Bucatini Z Małż

Bucatini Z Małż
Bucatini z małż jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól koszerna, bucatini, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), oraz Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Pulse chleb, czosnek i pietruszka w robocie do postaci wilgotne, zielone okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Bucatini ugotować we wrzącej wodzie zgodnie z instrukcją na etykiecie. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
3
W międzyczasie roztopić masło w szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać prosciutto i szalotki i gotować, aż szalotki są miękkie i zaczynają brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać połowę bułki tartej i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6
Dodać wino i zarezerwowaną wodę do gotowania i gotować, odkryte, aż ciecz jest prawie całkowicie zmniejszona, o 2 protokół. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj małże do garnka, przykryć i gotować, potrząsając garnkiem od czasu do czasu, aż małże się otworzą, około 6 minut (odrzuć wszelkie, które nie otwierają się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać makaron i ciepła przez, podrzucając do herbu. Dzielimy na miski i top z pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn