Bucatini Carbonara z cukinią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bucatini Carbonara z cukinią. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 345 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, oraz Domowe Bucatini Carbonara.
Instrukcje
Gotować pancetta na średniej patelni na średnim ogniu do brązowego, często mieszając, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta Na Ręczniki papierowe; odcedzić.
Wylać wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z patelni.
Dodaj śmietanę, czosnek, i pokruszony pieprz do kapieli na patelni; doprowadzić do wrzenia. Odstawić.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię; smażyć do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Przenieś na duży talerz. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Pancetta, mieszanka śmietany i cukinia mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Dobrze spuścić. Powrót makaron do garnka.
W międzyczasie umieść jajka w skorupce w małej miseczce.
Dodać wystarczającą ilość gorącej wody do pokrycia.
Odstawić 5 minut. Rozbij jajka w dużej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprowadzić mieszaninę śmietany do wrzenia na patelni. Stopniowo ubijać gorącą śmietanę na jajka.
Wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu.
Dodać sos do makaronu i wrzucić na średnim ogniu, aż sos pokryje makaron (nie gotować).
Dodać pancettę i cukinię i wrzucić do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać, przechodząc pozostały ser.