Bucatini all ' Amatriciana
Need a danie główne Wegetariańskie? Bucatini all ' Amatriciana może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, oraz Bucatini All ' Amatriciana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i zasolić wodę.
Podgrzać dużą głębię na średnim ogniu.
Dodać olej i pancetta. Gotować pancetta 2 lub 3 protokół następnie dodać cebulę i czosnek i pokruszone płatki czerwonej papryki. Gotować 7 lub 8 minut więcej, aż cebula są przezroczyste.
Dodać pomidory i pietruszkę. SOS doprawiamy solą i pieprzem. Dusić sos na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Makaron bucatini ugotować do al dente lub, z kęsem do niego.
Dobrze odcedzić makaron. Nie spłukiwać. Makaron skrobiowy zawiera więcej sosu. Wrzucić gorący makaron z sosem i podawać. Podaj starty ser przy stole.