Bucatini a La Surf i Surf może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 64G białka, 41g tłuszczu i w sumie 1098 kalorii. Za 9,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, wino, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Surf And Turf dla dwojga, Surf & Turf, oraz Surf & Turf dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek wody na dużym ogniu i dodaj garść soli. Wrzuć makaron do wrzącej wody i wymieszaj, aby się nie zlepił i gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedź i odstaw na bok.
3
Rozgrzej dużą ciężką patelnię na średnim ogniu, dodaj pancettę i gotuj, aż będzie chrupiąca, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjmij pancettę z patelni i odcedź na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
5
Odcedź tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek na patelnię na średnim ogniu, dodaj czosnek, szalotkę, płatki czerwonej papryki i gotuj przez 1 minutę. Następnie dodaj na patelnię małże, białe wino, sos pomidorowy i tymianek i gotuj pod przykryciem przez 3 do 5 minut lub do otwarcia Małży. Dopraw krewetki, kalmary i przegrzebki solą i pieprzem i podnieś ogień do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Kałamarnica
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj owoce morza i gotuj, aż krewetki zaczną się różowieć, a kalmary i przegrzebki staną się nieprzezroczyste, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Kałamarnica
8
Dodaj makaron na patelnię i wymieszaj, aż pokryje się sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Przełóż makaron i rybę w skorupkach na duży półmisek i udekoruj bazylią, natką pietruszki, pancettą i grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny Pieprz
2 Duże Szczypty Garam Masala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Skrop oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i natychmiast podawaj.