Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą
Bułeczki kukurydziane wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 18 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą, Bułeczki Z Miodem Kukurydzianym, oraz Bułeczki Z Wiśniową Mąką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; pokroić w maśle blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać mleko i jajko do mieszanki mąki kukurydzianej; mieszać tylko do wilgotne.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 4 razy posypanymi mąką rękami. Przykryć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania. Pat ciasto w 7-calowym okręgu na przygotowanej blasze do pieczenia.
Ciasto pokroić na 8 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto.
Piec w 375 przez 22 minuty lub aż złoty kolor będzie brązowy, a drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty.